Galerija


U Ljubljani na međunarodnom natjecanju „Legionnar Battle Ljubljana 2019“ nastupili su natjecatelji iz Slovenije, Italije i Hrvatske, a osim što su predstavljali Hrvatsku, članovi Udruge Cross sport Delnice iz Delnica predstavljali su i Gorski kotar.
Ovoga puta ekipu su činili Darko Pirc- ujedno i voditelj te trener u Udruzi Cross sport Delnice, Marina Marković te Bojan Juranić- oboje članovi u prethodno spomenutoj Udruzi
„Više sam nego zadovoljan nastupom naših članova, posebno jer smo se kući vratili s dvije zlatne medalje. Marina Marković osvojila je prvo mjesto u kategoriji Legionnaire Women, Bojan Juranić je osvojio 6. mjesto u kategoriji Legionnaire Men, a ja prvo mjesto u kategoriji Legionnaire Men. Na ovo natjecanje idemo četvrtu godinu zaredom, a članovi koji su spremni sudjelovati na natjecanju, bez obzira na rezultat i fizički spremni povećati trening, odlaze. Svake godine model natjecanja se mijenja i cijelo natjecanje je test snage, izdržljivosti, okretnosti i koordinacije. Ovaj put imali smo 4 treninga koji su se sastojali od trčanja, trbuha, zamaha jedne ruke, koljena, čučnjeva kako bi se trzao s bučicom – zahtjevno, ali ne i neizvedivo kao što smo dokazali.
Meni osobno pobjeda znači mnogo jer pokazuje da se sve može kada se za to nađe volje i vremena. Ipak je to zlatna medalja i još jedna lijepa uspomena“- izjavio je Darko Pirc, trener u Udruzi Cross sport Delnice te pobjednik u kategoriji Legionar Men. (Danijela Pleše – Novi List)